Senaman

Hi mummies..ada tk mummies kt sini yg ank dah 3 bln buat senaman or ikut zumba klass..???ada kh d galakkan or msi blm boleh lgi..??bgi yg besalin normal..

2 Balas

sy ada jugak buat snaman ringan²..its okay,untk kesihatan mommies jugak 😃 x senaman pn jadi senaman jugak sy ni..rumah d tingkat 4, hari² naik turun tangga 😂

4y ago

Umah sya tgkt 3..hihi..kira senam jg la kn moms.☺️

Berzumba tu jgn yg rancak2 sgt.. tk sembuh btul lg tu 😅 elok buat yoga.. atau slow exercise jer

4y ago

Ok thnk u momy..😊