saggy breasts

hi mommy semua . saya nak tanya , normal ke ibu menyusu kn ank, dia punya payudara kendur ? ke sebab salah pemilihan bra ? or mmg menyusu ank akan kendur mcmtu ? ank umur dua tahun 4bln dah still breastfeeding . mcm mana ye nk normal kn balik breast yg dh jd mcm tu ? or kena buat senaman lain ke ?

6 Balas

size breast saya 36 D, bila menyusu ni memang kendur ke bawah, dulu besar pun bulat di atas, sekarang kendur ke bawah duduk atas perut. baby baru je 4 bulan. saya redha je la. sebab lagi 2 tahun plan nak tambah anak, tunggu dah settle menyusu baru fikir nak repair breast🤣

Normal especially bila susu dah drop and mommy yang breast besar.

Memang akan kendur😅. Boleh buat senaman, boleh urutan bg tegangkan balik.

2mo ago

oohh . baik2 . firstime jd mak2 hehe

senaman + bra yg betul saiz

normal sis

normal