epidural

Hi mummies .. just want to ask did u opt for epidural during normal delivery ? Some ppl advice do no opt for it if can ...some ppl said just go for it, dont try to be a 'hero' ?

3 Balas

Awak makan kurma banyak2 sebab kurma sangat membantu dan memudahkan bersalin selain bagi tenaga. Cuba google kebaikan kurma untuk orang bersalin

Kalau dah tak tahan sakit sangat. Gunala epidural tu..selagi boleh tahan, tahanla..

Hahaha.. up to u actually. First time mom ea? I tak nk ambil epidural just sb i nk rasa sakit bersalin mcm mne. But apa2 pon can consult with doc. Do read what is epidural and pros&cons of it. That will helps. Actually byk lg cara lain selain epidural. Blh pilih mana2 :)

5y ago

Boleh ye mom kalau brsalin normal x ambil epidural? smuanya okey?