38w 2d (Induce sebab air ketuban kurang)

Hi Assalammualaikum semua. Semalam saya checkup baby sebab kurang bergerak. Dr check air ketuban kurang jugak so kena refer PAC. Harini Dr bagi rangsangan time seluk, jalan dah buka 2cm. Lepas kena seluk memang perut mengeras, pinggang sakit2 and perut sakit ya? Esok saya kena induce. Takutnya kena induce. Syaa nak minta jasa baik kawan2 doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin and jalan buka cepat. Kalau boleh taknak induce 😔#advicepls #firstbaby

1 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti saya pun 38w2d tunggu tanda tanda saja sekarang bawa perut sakit2x