GDM, HB LOW

Hi mummies Semua, last week saya pergi KK check, Dr kata saya punya GDM sudah naik Dan HB low, ada apa2 yang boleh saya makan untuk kurangkan GDM Dan naik HB? Sangat risau??

2 Balas

Gdm ni awk boleh tukar pada nasi yg kurg kanji sprti beras faiza taj mahal Kurgkan pengambilan air manis dan mknn2 manis Kerap minum air masak Nak naikkn hb cara sye.. Sye minum susu higoat. Alhamdulillah hb maintain 12 ke atas Then ambil le jgk sayur bayam..

hb try kerang bayam merah hti ayam delima jambu btu...Try lh...pastu kurgkn mnis2