Bottle feeding

Hi mummies, saya nak tanya. Anak saya memang reject bottles, dh macam macam saya try. Nuk, dr brown, avent phillips, tomme tippee. Tapi sekarang saya stay dengan Comotomo. Before ni ok je, tapi bila dia dah 3 months memang dia reject bottle. Cuma, saya dah start try hantar anak ke nursery separuh hari je (bru 3 hari).Saya bekal tiga botol 4oz. Pkul 12.30 dah amik. Teacher pulangkan 1 botol je, maksudnya dia dh minum 2 botol dkt sekolah. Teacher dia kata memang dia minum susu cuma dia akan nangis dlu lah. Tapi bila balik rumah saya try bagi botol dia memang xnak. Ada ke mummies yg lain baby dia macam baby saya jugak? Risau sbrnya takut dia x minum dekat nursery😔

1 Balas

sll bila ngan mommy mmg baby prefer DF instead of using bottle sbb dia ada bau badan kt try tggal kan dgn daddy dia br tau baby tu minum bottle ke x 🤭 sy sll wat mcm tu