tips kenalkan botol kepda baby 4 month

ada tips tak nak kenalkan botol dekat baby 4 month. masa baby 1-2 month ada juga bagi susu by botol. that time dia minum je. tu susu badan. sekarang dah 4 month baby reject botol. even susu badan pon dia xnk minum. kadang bagi susu formula. dia reject jugak. dah 3 jenis puting try, tapi tetap taknak. any suggestions tak?

1 Balas

sush nk ckp..sbb ada bby dia nk botol ada yg tak..mcm ank sy dlu pnh try nk bg botol dia xnk..smpai umo 2 tahun 1bulan mmg direct feed je..