Baby carrier & car seat

Hi mummies! Saya mom-to-be. Nak minta pendapat mummies perlu tak beli baby carrier dan car seat serentak? Saya dan suami plan nak beli baby carrier dulu sbb mudah nak bawa baby keluar masuk kereta, cuma kena beli sekali base utk fix kan kedudukan baby carrier dlm kereta. Kami plan nak beli car seat kemudian bila baby dah pandai duduk, mungkin umur 1 tahun mcm tu. Mummies semua rasa ok tak kalau mcm ni? Share pls pendapat korang. ☺️

15 Balas

car seat lagi Penting utk keselamatan yg kita pun xbleh jangka.. cari yg dari newborn..

beli car seat terus, carrier x leh pkai lama. lgipum baby cepat grow

Kalau mampu boleh je beli dua dua

better beli carseat

beli car seat dulu