Confuse nak beli barang baby

Salam hi mummies. Sebelum nak pegi baby expo ni, nak tanya la kat mummies semua apa yg penting utk beli? Mcm pemilihan stroller, car seat, carrier, baby cot dll. Apa yg sebenarnya kita kena tengok utk sesuatu barang tu? Drpd segi kualiti dan harga? Bole share pendapat mummies semua ?

1 Balas

Waalaikumsalam sis.. Untuk 1st baby ne, sye x beli lge stroller... Sye beli baby car seat, tu yg sangat penting.. Sye pilih yg boleh pkai dri newborn hingga berat bby 36kg, boleh adjust baring untuk newborn.. Hrga pun brpatutan 😊😊

5y ago

Baby carrier pun tak beli sbb bby cepat besar, beli baby car seat sis.. Yg khas untuk dlm kreta, sis try cari kat shopee.. Babyley baby car seat, good luck sis 💕