URUT PERANAKAN

Hi semua, saya nak tanya, saya dah berkahwin hampir dua tahun. Saya sedang ttc. Tapi masih belum ada rezeki. Jadi saya cuba untuk berurut semalam. Masa berurut, tukang urut cakap peranakan saya turun, jadi dia cuba naik kan. Lepas dia urut sekarang saya masih sakit di tempat yang dia tekan. Saya nak tanya ada ke yang ada pengalaman macam saya? Normal ke ya sakit berurut macam ni? Terima kasih in advance ☺️

1 Balas

tolong la jangan percaya org urut ckp peranakan turun ya rabbiii. benda melibatkan rahim ke peranakan ke elok scan kt klinik ke hospital utk tau lebih lanjut. kalau masih sakit, rujuk doktor terus ya.

3y ago

Oo. Tulah, saya dengar cakap mak and mil. Tu yang try jugak lah. 😅 InshaaAllah, terima kasih ya. Kalau masih tak okay saya jumpa doktor.