Mood Happy ❤️

Alhamdulillah , tenang je rasa dengar bunyi jantung baby masa check up tadi . Hye la anak . Tak sabar ? #6monthPreggy

2 Balas

Alhamdulillahh ❤️. Last week Saya Ada scan jugak, week 13. Dengar degupan jantung baby, doctor check air ketuban cukup Tak, tumbesaran saiz baby normal Tak. Alhamdulillahh, semua ok.. Kita doa yang baik2 je. Moga Allah jaga baby Kita Kat dalam Ni. Ibu make sure makan makan berkhasiat, kurangkan fast food🤗

alhamdulillah,semoga dipermudahkan urusan bersalin mommy nanti.