Bunyi meletup dalam perut

Hi mommies nak tanya lah. Saya dah 37 weeks, kadang2 dengar macam ada liquid/fluid pop dalam perut bunyi dia slow je macam kita letupkan jari (tapi slow). Lepas bunyi tu, selalunya baby gerak lah. Tapi tu bunyi apa risau pulak dengar. Bunyi dari 35weeks lagi~ Bila tanya doctor, doctor ckp tak pernah dgr pulak case ni

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Bunyinya sekali je ke dlm satu masa?

10mo ago

sis sy pun rasa hari ni. bunyi pop.