Barang baby.

Hi mummies. Nak tanya, yang due november beli persiapan barang baby bila ya? Kita dah boleh start beli ke? Or tunggu masuk 3rd trimester? First time so taktahu hehe mummy share2 la ☺️

21 Balas

Saya due Nov jugak tapi buat masa sekarang saya focus beli barang untuk diri saya berpantang nanti macam bengkung, set pantang etc. Nanti lepas tau gender baru excited sikit beli barang baby hehe

11mo ago

Sama sis . Sy pun due bulan 11 start beli set berpantang nnt lepas scan baru beli barang baby .