Barang baby newborn

Hi mummies,biasanya start beli sikit2 barang baby bila?skrg sah boleh beli or kena tggu lagi?nk beli skli jalan takut tgok harga😆 13 weeks pregnant now😘

3 Balas

sy pun 13weeks , dah beli baju 2/3 helai dngn booties mitten sikit . sebab taknak beli banyak terus nti terasa banyak pulak duit keluar jadi beli sikit dulu . itu pun saya dah mengah pusing mall tu 😂 . memang plan nak beli sebulan sekali tapi dalam kadar yng sikit . kalau sis nak beli boleh beli sikit sikit macam baju 2helai kain napkin sikit , saya memang ibu dh pesan beli awal nanti tak kelam kabut

Sy 10 week insyaallah kandungan 5bulan sy dh blh beli sikit2 seb sy doc cakap akan bersalin awal seb kembar so kena bersalin sblum 8bulan

Sy beli waktu masuk 6 bulan. sikit2 beli sampai sekarang, dah nak masuk 9 bulan. aah, beli sekaligus takut terkejut 😂

1y ago

Okay2 thankyou tu la rse mcm awl lg ni hehe