Minta share pendapat .

Hi , mummies . Nak tanya , baju baby nb yang baru beli tuh , biasa mummies cuci macam mana ya ? Anak first ni , baju baby pon baru nak cari/beli sikit-sikit . ?28w3d . 1) Cuci guna detergent khas utk baju baby ? 2) Rendam dengan air panas/suam sahaja ? 3 ) Cuci guna sabun harian yang selalu kita guna ? 4) Cuci guna tangan @ guna mesin basuh ? Boleh share tak mummies yang dah ada pengalaman . TQ ?

31 Balas

sy guna sbun hrian je, tp guna dlm kuantiti yg sgt sikit... dan basuh guna tgan & mesin bergantung pd jnis kain😊