23 minggu perut rasa macam popcorn meladak. .bunyi macam tup tup..😃

Mummies. ..so I nak tanya adakah ia tanda baby bergerak? I try to goggle. ..so it's 1 of sign by baby is growing well...terutama masa rehat ada macam bunyi tup2x like popcorn Mummies di sini yg feel same as me ? Pls share. So dapat clear info together..

8 Balas

Macam saya, saya takde experience macam tu. Baby saya bergerak perlahan2 je. Saya pun antara rasa tak rasa. Bunyi pun lagi lah takde 😅 Bila check up, nurse siap kata "baby.. Baby tidur ke tu"

4y ago

mungkin lain badan lain rasa kot...hehehe I 24 minggu 3 hari still sama

Ya.. rasa mcm bubble2 pecah mula2 tu.. nti mase nk dekat bersalin baby himpit2 pundi kencing tu la plg best skali haha

4y ago

yeah. ..macam bubble 2x pecah😂😂 I jumpa nurse kat kk ..cite kat dia dia gelak 2x sbb I ckp terlampau angin dlm badan sampai ada benda tup2x takut...hehehehehe. .nurse explain sudah😂😂

Aah. Baby movement lah tu hehe nanti makin lama lagi makin kuat rasa sampai senak senak. Tapi seronok hehehe

4y ago

record belum start lagi sis. ..nurse kata akan ajar cara nak buat record lepas ni. kita doakan Sama 2x yeah utk baby kita 😍

Normal sis, nanti 30 weeks ke atas siap begegar perut sampai terjaga walau tgh tidur😅

4y ago

hehehehe...tak sabar nak rasa moment tu sis. tqvm sis😍

i pun rasa macam ada something pop up dalam perut hihi #24weeks #firstbaby

hi Mumiess. ..looking for your feedback pls comments

baby la tu😆 rasa geli2 hahaha... saya 19w dh rasa...

4y ago

yeah...kdg2x macam cubit 2x pun ada

yaaaa si manja bergerakk

4y ago

hehehehe...tqvm sis for your info☺