Share experience

Hi to all mommies , I gonna be young mommies . now my baby is 28weeks . Of course this first experience make me excited, scared and macam macam perasaan ada ?? So, I hope mommies can share some experience with me ?

Share experience
1 Balas

Hi mommy. Alhamdulillah. Tak lama lg nk jd ibu. Life akan berubah dgn byk, tp happy sbb ada teman sepanjang masa. Kena byk bersabar, kita akan belajar byk benda. ❤️ Nnt nk bersalin kat mana?