Waiting for delivery / menunggu untuk bersalin

Mummies, i dah 38w,4d. Baby pun dah 3.02kg. Nervous. Sebab doc cakap baby dah ke bawah. Tunggu sign or rasa sakit... any advice?

2 Balas

Sy nie dh 39 mnggu.. xbersalin pd trikh 17hb doc bgi tmpoh lgi 6 hri so 41 mnggu.. kt dlm buku pink doc dh tulis suh serah dri pd trikh tersebut..so kna serh dri 23hb nti.. moga di permudh kn segalanye nti.. aamiin..

3y ago

hm kalau ikotkan 23hb tu tarikh saya nak bersalin 😅 skrg dah 38w1d , masih tkdk tnda ii lagi , smoga dipermudahkan urusan sis 🥰

Hi sis🙋‍♀️saya br 34wks jd sy xsure apa yg perlu sis tgu tp sy cuma doakan semuanya dipermudahkan sis. Be strong & ingat pd Tuhan. Semoga sis dan anak selamat. 🤗🤗🤗