Kaki sejuk macam ais

Hi mummies, ada tak yang pernah kaki sejuk macam ais even dh pakai stoking tebal. Kenapa ye? Kaki saya sangat sangat sangat sejuk. Kalau ikut kan cara mummies mcm mna nak kurangkan berlaku kaki sejuk? Boleh share tips tak?

1 Balas

mcm dlu ms sy berpantang..tukang urut ajar..mcm stiap pg lepas mndi ,ptg dan sblm tido malam.. .sapukan minyak panas dkt tapak kaki...dekat part kaki kita dr part betis smpai ke tapak kaki..lepas tu baru pakai stokin ..ms tu sy guna minyak mestika..tp kalau puan ada beli brg set berpantang kdg dia ada bg lotion sapu yg berangin yg tu pun blh guna pakai dkt sluruh bdn bg bdn rs pns ms spnjng berpantang. mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2mo ago

minyk kayu putih tu rs berangin dan pns sikit tak ek?? kalau xbrp nk pns tkut xsesuai..tp xpe .puan try je dlu. kalau rs x ok .cuba minyak angin jenis yg lain