Kaki sejuk

Hi semua. Nak tanya ada ke yang macam saya kerap rasa sejuk? Kaki sejuk,badan sejuk..Paling sejuk kaki lah sampai kena pakai stokin dan berselimut je selalu.. Normal ke ya?#firstbaby #ingintahu

3 Balas

macam saya kalo time prgnt panas mmnjg. peloh sakan..tp mybe peel lain2 kan ikot orang. so asalkan x ganggu aktiviti harian or kandungan xde masalah pon

Same sy sis.. Nk mndi pn kne air suam²,pastu.. Skrg pn tgh berat kepala,xlalu rsenya.. 😵Minyak kapak pn xpns, xsdp rsenya xpns

Saya pernah baca, kerap sejuk pun salah satu alahan time pregnant cuma tak ramai kena & tahu 😅