Sakit pinggang,kaki sejuk kebas

Hari ni bangun sakit kepala sangat. Kaki kebas,tulang kaki rasa sejuk sangat macam period. Pastu pinggang sakit teramat. Preg 17 week. Kaki saya dah sapu minyak. Nak tanya pinggang boleh tak sapu minyak? Angin or gamat?.. please respon😩 #ingintahu

1 Balas

Betul saya pun rasa yg sama kadang2 sakit kepala, pinggang kadang kaki sebelah kanan kebas, setiap mlm sblum tido sapu minyak dkat kaki dgn pinggang tp jngan urut pinggang sapu perlahan2, insyaAllah makin kurang rasa sakit