Is your mum the one who takes care of you during confinement?
Voice your Opinion
Yes
No

3483 respon

20 Balas

Kmi suami isteri ja. Lebih kepada sy sendiri. Sebab suami doktor. Sangat biziiiiii.. Memandangkan time melahirkan tu musim covid. Bersalin czer lagi. Allah ja sebaik2 penolong. Alhamdulillah dr situ makin bljr erti kuat! #TAPSupermoms

Ni bakal brsalin kali ke4. Sblm ni 3x berpantang bersama suami sahaja. Next year kali ke4. (ibu sy masih muda dan masih ada,, cuma jenis moden, tak menjaga anak2 smsa berpantang)

mak dh lama meninggal . mertua jauh . tp sy kalau dekat pun tak nk pantang dgn mertua sbb nk minum air pun tak blh byk . sy sejenis tak suka pantang lama ..

Yg sulong je... masa tu mak sehat...yg second mak kerja....yg third ni insha Allah jaga sendiri je...

tak sure lagi sbb pkp lg ni, so x berharap sgt yg mak boleh tlg jaga bulan dpn huhu

No... My mom n my mil had pass away😭.. So, my husband will take care of me...

Will take care of me. In shaa Allah. My due date is on 3rd September

Pantang sendiri. Husband bantu sebelum Dan selepas balik dari kerja.

anak pertama ibu sendiri.. anak kedua ibu mertua.. Alhamdulillah...

Yes and no.. Ank sblm ni mak tlg jg.. Pkp suami je jaga.. 😊