apps for counting baby kicking

hi to mum's, any apps suggestions for counting baby kicking??

1 Balas

i guna whatsapp je.. buat group between my partner and i. then bila baby kick i will track.sebab ada app dia guna cara matsalleh.. 2jam baby tak gerak or kurang 10moves dia suruh g hospital terus..i guna yang tu dulu.. buat panic je.. sekarang i guna whatsapp group..senang..lagipun ada timing dia. and u can put shortcut to homepage. or... u can go facebook "connected mum clubs" scroll kat bawah sikit page tu ada post free fetal kick counter.lepas tu u register. lepas u register u pergi balik kat page and comment "harap2 la dapat" (i comment baru dorang hantar tau.kalau tak sampai kapan pun tak dapat). lepas tu dorang akan reply kat comment tu. cuma dapat baca comment tu kalau pakai website fb. then ikut la arahan dorang.. dorang akan suruh pm details2 bagai.. then tunggu 2-6 minggu utk dpt. kalau tak dpt dorang akan suruh call cistomer service.. i belum guna lagi fetal kick tu sbb ada kat my partner kat kl. tapi dia main benda tu.alu tengok ada due date count down. then setiap kali baby kick tekan butang kaki tu. entah ada timing ke tak yang tu tak pasti... tapi whatsapp group tetap aku setia guna.

5y ago

i see. nanti i cuba