pening dan sakit kepala

Hi mum, adakah itu normal kalau kita rasa pening n sakit kepala ketika hamil 6 bulan? Sebabnya sejak petang isnin smpai selasa sy rasa tak selesa kepala asyik sakit dan makan pun tak selera, hari rabu ok tidak ada rasa sakit, tapi hari khamis ni pula sakit lagi? Adakah itu normal?? ?jdi risau sudah

2 Balas

Normal, banyakkan rehat dan ambil makanan yang tinggi zat besi. Kadang pengambilan makanan kita faktor badan kita jadi begitu. Mungkin anemia.

Biase tu Sye pening je. Takde sakit kepala