Nak tanya tak makan asid folic dh 10minggu kandungan..boleh ke? ALahan teruk xblh masuk air langsung

Mulut xblh masuk pape air..mcm mana nk mkn pape jnis ubat..dan xbuat lagi buku pink blh ke? Sebab skrg ada di kg..lepas raya haji baru balik ke rumah suami dan baru buat buku pink..boleh ke?

2 Balas

folic acid utk elakkan mslh dkt bby nnti. try jugak mkn yer. buku pink kena buka bwh 12w. supaya sng doktor dgn nurse nak pantau kesihatan ibu n bby. boleh bukak di kampung dlu, nnti tukar kn ke klinik berdekatan dgn tmpt tgl suami.

oh ok² tq sis