Siapa Mcm Saya Ne?

Mula2 perggey Langsung x alahan.. Cuma selesma Dan batuk2 sja.. Skrg da 2bln mula sa mual2 muntah2 teruk Sgt2 x boleh nk mkn apa2 pun just pakasa je sbb cian kt baby ???

9 Balas

sama lah kita. saya masuk 2bulan da strt pening2 kepala. mual2 tapi muntah x teruk sgt. angin byk pulak tu ?? tapi org ckp itu normal.

5y ago

Ye skrg aku pun mkn sikit da kenyang asik kentut sja memanjang.. Coz kosong perut sbb sa cuma boleh mkn bubur dengan buah he hrp2 Cpt2 la berlalu ne ??tahniah sis jga diri baik2 tau semoga semuanya urusan dipermudahkn sehingga bersalin ye take care ya??