Siapa nk masuk 17week baby bump dia dh nmpk?saya nmpk sikit la..sbb ne anak yg ke3..tp tu lah..

Confius,alahan ne ada lagi ke tk..sblm ne teruk munth2..tp xde dh..mkn oke..tp mlm x lalu sgt mkn and ada mual2 jugak sikit..tp x la seteruk first trmister tu..

1 Balas

sama sis. sye alami apa yg sis alami skrg 😂 pregnant ank ketiga jgk.. confused dgn tekak sndri kdg2 rse meloya tp tak muntah mcm 1st trimester dlu. Nak mkn folic acid pun takde mood bila tekak rse tak sedap.. selalu skip hmmm