Letih.. ??

Buli bagi info x mcm mna nk hilang kn selasma dengan cpt tampah ubat_ubatan.. Sa da selasma 1 minggu skrg perggey 6 minggu..mlm2 x boleh nk bernafas hidung tersumbat, sa sapu ibu kunyit je kt hidung bagi lancar bernafas Dan minum air suam2.. Badan lemas ???

2 Balas

Sa xda pgalaman selesma smasa awal mgandung sis..sa ni lg paling xsuka kalo slesma/demam sbb hdung sa pasti tsumbat..susah sa mo bnafas..tdr mlm pun ssh.tp sa ble kasi sis tips utk sis cuba..mmg bkesan utk sa..ini pun kwn sa yg ajar.. kalo sis ada rasa mau slesma atau sdg slesma..sis ambi tu bawang merah dlm 3 ke 4 bji sis belah kmudian letak la dpenjuru dkt katil ka..kalo tdr dlantai sis ltak laa bawah tikar ka..sblh bantal ka..kalo sm sa bkesan tp tdk slh sis cuba mn tau ngam kan

5y ago

😘😘😘😘 Ok sis.mntau bkesan..

Letak air panas dlam mangkuk.. Then letakk kain kat dalam air panas tu.. Pastu tuam kat pipi.. Tapi jngan panas2 letak kat pipi.. Biar suam sikit.. And smntara nak tggu suam.. Letak muka kat depan mangkuk tu.. Biar wap2 panas tu buat slsema kurang

5y ago

Ok nanti saya cuba teruk ne mlm2 x boleh nk bernafas 😓tq sis😘😘