Hati Kecewa

Mula scan dkt klinik swasta scan doc ckp nmpak bby siap buat ukuran dkt gmbr scan about 8 weeks preggy. Da siap buat bku merah pstu scan pulak dkt kpj, doc pakar scan tk nmpak bby.. Hurmm ape nak buat....

1 Balas

double check di klinik lain puan... jgn give up sbb scan pertama nmpk baby kan..

5y ago

Tula, yg pakar tkde ckp pape cume mse scan tu tk nmpak lg dan dy da msok cmera tkde jgk. Kalo tkde usah laa bg harapan, sayu sy