Parent, adakah anda sudah mulai membawa anak anda ke tempat awam sekarang?

Voice your Opinion
Ya
Tidak, (komen kenapa di bawah)

655 respon

19 Balas

Ya. Tapi bkn ditempat yang sesak. Kebiasanyy pegi pada waktu yg org xramai. Dan tempat tersebut tak ramai org kunjungi. Asalkan anak dah tengok alam semulajadi... Pulang ke sarang semula😂

belum bersedia lagi dengan situasi covid19 skrg ni..msih ramai yg bduyung² keluar sebab boleh rentas negeri..tunggu org dh bosan keluar dlu baru keluar ke tempat awam.. bhya bila crowded

mcm2 penyakit skarang ni, masih xbrani nk bawak anak2 keluar. anak2 semua masih kecil. paling tua darjah 2. kalau keluar ke taman or tempat x ramai org berani leee

Anak x nak keluar rumah. Musim covid duk rumah je. Lpas pegang pemegang kunci pintu terus cuci tangan. 😂😂😂

untuk melindungi anak daripada jangkitan lebih² lagi dengan keadaan covid yang masih belum reda

kerana ank sy yg pertama oku jd ank kedua sy x bawa keluar sbp ank ptma sensetif..

sb baby msih kecil..bimbang keadaan sekarang.

masih tak berani nk berdepan dgn org ramai..

Ya, tetapi bukan tempat yang sesak

rasanya blom masa yg sesuai