38 week

Mudahan baby akan keluar sebelum due date.Aamiin?

38 week
48 Balas

Aamin..sy due 28/12..tp bby nk kluar awl7/12…msih kt hspitl..pgi kk utk checkup mcm biasa..bp tggi..trus dr kk naik ambulans ke hsptl,7hrbln ckup 37week doc decide utk induce..pg pkl6 induce..alhmdulillh msuk 1 ubt lyan contraction smpai pkl 12 tghri..pkl1 cek jln sbb x than sgt dh😅..dgar2 dh 7cm trus ke lbr room..pkl2.11 pm lhirlh ank prtma sy bby boy dgn brt 2.7kg..smga ibu2 yg sdg mnnti kelahiran dipermudhkn sgla urusan..

4y ago

Due kita sama.. Tbe2 risau pulak.. Sllu gak kene cek utk bp dsbbkn ada potensi kene darah tinggi.. Ape2 pon, tahniah..

Smoga diprmudakn ya sis.. Sya pn bln 12..31/12 ikut deu.. Scan 28/12 tp kna srah dri dlm 28w sbb ada tkanan drh tngi..skrng tgh on ubat.. Doa kn sya jga ya ibu2 slmt bslin..ibu n bby shat..

sy due 17.12 nie.. masih blom turun tanda.. baby kerap mengeras.. sakit celah tu ada je rasa benda berat..mungkin kpala baby menekan doakan sy juga ya baby kuar sblum tarikh due 😊

4y ago

Amen insyaAllah

saya pun due bulan 12.. ikut buku 19/12/19.. ikut scan 16/12.. hrp sgt dia kluar sblm tarikh tu semua.. sebab kalau x, kena serah diri 2hri sblm due untuk induce... huhu GDM ON DIET...

4y ago

mummy to be : alhamdulillah saya dah selamat bersalin 12/12/19 hri khamis ritu

semoga dipermudahkan..sy 07.01 tp nak sgt baby kluar awal sbb tgok kwn2 ada yg kluar sblum due date..xsbar rasanya..smpai xde rasa takut pun hihihi

Semoga di permudahkan proses bersalin kepada ibu2 mummy2 mama2 yg bakal melahirkan bulan dec ni😊Amin

Sama kita 20/12..skrg ni da nerves sgt2. Harap2 di permudahkan semua nya 😊tak sabar nk tggu baby keluar

Wah 😍..due kita sama la sis.. 😁 21/12.still tgh tgu. Harap2 dipermudahkan kita bersalin ..

Semoga di permudahkan..perjalanan kami masih jauh..semoga semunya di permudahkan..aamiin..

Sama duedate... Insyaallah sama2 doa dipermudahkan kehendaknye. 🤲🤲🤲