38 Week 3 Day

Tak sabar betul tunggu baby keluar selalu cakap dengan baby keluar sebelum due. Anak pertama induce sebab GDM, yang kedua takde GDM tapi ada GBS, tahu pun masa 36@37 week hari tu. Harap sangat baby keluar sebelum due, doakan saya ya mummy² semua. Sekarang sakit di bahagian kemaluan dan kangkang.

2 Balas

sis tahu gbs msa 37week cek kt klinik mna

11mo ago

nak tnye nie sye kena sawan kandungan 37w1d tpi klu kena sawan dh ckup bln doctor saran bersalin dah ke ?

semoga dipermudahkan segala urusan awak 💕

1y ago

Terima kasih mommy ❤️