trimester pertama

mudah rasa penat ketika trimester pertama

10 Balas

Sama lah saya..x larat sgt..lps tau pregy 6 weeks.hr2 suami beli mknan kat kedai..kadang2 dia masak..kalau sempat..anak2 pun x terjaga..letih,mengantuk semua ada..skrg dah 16 weeks..alhamdulillah..skrg dah ok..dpt buat kerja rmh,kerja,masak n jga anak2 yg lain

Normal.. trimester 1 penat2.. kedua da ok sikit.. ketiga terlebih penat lenguh2 tdo tk bole semua ada.. tp tula pengalaman yg indah ❤️ semoga dipermudhkn semua urusan kita ya sis 🤗

4y ago

Terima kasih sis² semua .. Sye bru lg dlm ni..tu yg soalan pun pendek je tak macam soalan🤣 mohon tunjuk ajar yaaa🤗

nak tnya klau lambat tau dia preg , nak buat buku kene bising jgk ka? sbb time pkp sya bru tau sya preg and msuk 5 bulan

4y ago

okeyhh sis🤣🤣

Depend on orang sis. Kalau morning sickness teruk tu, mmg penat yg amat. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

4y ago

Terima kasih🤗

Sama la sy.. Buat keje sikit penat.. Jalan sikit penat.. 😅

4y ago

Terima kasih sis .. Sye bru lg dlm ni..tu yg soalan pun pendek je tak macam soalan🤣 mohon tunjuk ajar yaaa🤗

Ingatkan saya je rasa mcmni 😢 hmm

Ya btl tu normal .rs nk tdo je kje😂😂

4y ago

Sm2 😉

.. i think it's just normal😊

Sgt penat 😭😭

100% yes 😭