Cara Mengatasi Mual & Muntah

Mual & Muntah adalah dua keadaan yang sangat sinonim dengan ibu hamil🤰 Dan setiap kehamilan itu membawa pelbagai cerita tersendiri bukan?🥰 Jom harini min nak kongsikan cara mengatasi mual & muntah untuk mommies semua semoga berguna untuk semua😘 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Cara Mengatasi Mual & Muntah
5 Balas

muntah sebelah mlm jk..mkn muntah..mlm xnk mkn takut muntah

Dah 34 week 5 hari pun masih mual muntah muntah 😭

3y ago

alhamdulillah xde alahan..sy ni tiap kali mngandung mmg seksa..heheh..cik hubby kecian xbg mngandung lg..tp rezki allah..mngandung jugak..🥰🥰

Good info👍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

👍👍👍👍👍❤️

kerap sangat muntah 😭