pening

msuk 12minggu bru terasa pning hidu bau tumis² bawang,bau msakan kari pn xdpt..org lain tme bgni sdh kurang² pening, saya bru merasa ?

9 Balas

Setiap pregnancy, setiap ibu hamil pengalaman berbeza. Tidak semua sama. Just enjoy the moment. Yang penting ibu dgn baby sihat seja

Samalah. Nak masuk trimester kedua barulah bau tumis loya. Potong bawang loya. Bila masak tu muntah sekali.

saya pun..takboleh lgsung bau tumis bawang putih..bau cili kering lagi laaa,azabb😂😂

Sya skrg 13w pening² dh kurng tpi maii plk muntah²,mkn ja muntah😩sabo jla

Saya dulu pon tak suka bau masakan, nak muntah je

Sama.. Sy start rasa loya msa trimester kedua..

Normal je sis. Ada je yg lmbt kena hehe

Sy pn sme rse loya nk mnth xkluar2,

Normal