kongsi sikit

Mesti mommy2 ada alahan kn time mengndung? kongsi la sikit? xkira benda ke makanan ke. Kalau sya, paling pantang terhidu bau bawang putih & purfume, aplg bawang tu kena tumis da. ya allah mcm nak marah org pn ada klw mak da tumis bawang tu sy cpt2 lari dari dapur?

2 Balas

Alahan takde masa preggy. Pantang nampak makanan jelah. Milo/kopi ais hari2. Sushi tiap minggu. Malam sebelum bersalin tengah contraction sempat makan bakso. Lunch sebelum masuk ot layan nasi ayam fav dulu. Hehehe. Then jadi malas nak buat apa2 pon. 😅

alahan belum ada. cuma kalau tengok makanan terus rasa mual. lepastu tak suka bau badan org yg lepas merokok

5y ago

sy pn tehidu bau asap rokok mual trus