makanan

hi mommy .. pnh x mommy smua mcm sy .. gara2 mknan sy rs ttkn sdikit.. perut lapa tp mulot memilih nak mkn .. kdg mrh pd dri sndri .. klau d fkirkn mcm x logik .. skrg nk mkn mi kuning goreng tu .. tp xdpt pg psr beli rs nk mrh plak .. mcm ngada2 pulak..bcmpur je prsaan ni ..

1 Balas

haahaha..biasa la tu sis..pmbawakan bby ni mcm2 peel..cam sy msa 1st trimester alahan truk sgt2..prut mmg lpar gila2 tp apa pn xleh nk mkn..tekak asyik loya je..tgk mknan pn dh mntah..apa lg klu bau lg laa truk..sy smpai namgis2 sbb lpar..last2 husband suh ttup mata n hidung pastu dia suapkn mkn 😂😂 dpt la mkn 2 3 suap..btabah la mommy yer 😅