Runsing Jaundice

Mse mengandung rsau psal hb.. Dh beranak risau anak jaundice.. Dgn susu xberapa nk ade sbb first baby.. Kolesterum pun sikit.. Kesian tgk anak kerap nangis sbb xckup susu dduk bwh lampu lg sbb kuning.. Mak discharged tp anak kne dduk dlm ward lg.. Mmg xsmpai hati nk xnk kne tggu anak discharge sama².. Ade cara x nk turunkan kuning ni.. Dduk bwh lampu tu dhla pnas sedih rse bila tgk anak nangis sbb pnas sgt ???

1 Balas

Org ckp ibu dgn ank plu mnun susu kambing. Sis mnum la susu kambing. N anak bg susu fm karihome. Sbb dorg dlm nursery pkai botol susu kn. Cuma curi2 bancuh. Nnti ketahuan dgn nurse

5y ago

Diorg suap pkai cup je.. Bg anak mnum smpai terpancut susu dari mulut anak.. Rsau tersedak ke ape