My 3yo daughter eats well. Shes been consuming multivitamins from Sevenseas. 😊

Mothers boleh try multivitamins ni utk anak2 yg kurang makan. Anak sya walau tkda vitamin dia tetap akn makan, sya bg vitamin pun utk boost antibody dia😊 Dia akan makan apa yg sya makan. So far she is not a picky eater 🥰 Rahsia dia. Jangan takut2 bagi makan anak rasa flavour baru. And elakkan bagi baby food berasaskan buah dan yg manis2.. Bagi intro bubur nasi blended dlu utk 1month lpastu bru tmbah protein & fibre. Jgn terus bagi puree buah ya.

1 Balas

👍