Was your mother in the labor room with you?
Voice your Opinion
Yes
No

3047 respon

21 Balas

husband pn xboleh temankan,inikan pulak ibu 😅 tp bertuah sangat sbb husband,ibu & ibu mertua sy tunggu dkt hospital dri pagi sampai sy bersalin.. bayangkan 12jam dlm LB..besalin 9.24pm..dorg bertiga balik 11pm lebih..

tidak..sebab PKP march 2020😅..terima kasih staff nurse n dokter yg selalu menemani dari awal sehingga slmat melahirkan❤️..

jgn kata mak, suami pon x sampai lg..tgah otw dgn ank sulung taw taw dh ada baby.

mom. sebab bersalin kt kg,after 8hrs bru husb smpai

yes. I'm a single mom so my mum is always there🥺

Ibu n suami biasanya menunggu d luar

mak dah meninggal waktu saya kecil

No, only doctors and medic teams

tak ada makna dia nak teman🤣

only me.. because PKP