Jika pasangan bagi pilihan, mana satu pilihan anda?

Morning weekend semua🌈😘 Ada plan nak jalan-jalan ke tu?😆 Jom sebelum jalan cuba jawab dulu soalan bawah ni kejap okay😉 Kalau ada dua ni depan mata, mana satu korang akan terima😍

Jika pasangan bagi pilihan, mana satu pilihan anda?
71 Balas

Suka dua2.. Saya suka sangat fresh bunga, dan coklat. Harga bunga ros mahal, huhu. Tapi kalau terpaksa memilih, saya pilih coklat. Coklat tu menggoda jiwa betul. 😂🤭🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

kalau sy coklat..sbb lebih baik plih coklat... coklat leh mkn..bhahaha😆😆😆😂😂😂bunge xleh nk mkn..😆😆😆🏃🏃💨💨💨

coklat..mkn lebih penting😁😁

Coklat🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

coklat lah..bunga xblh mkn 😆😆😆

100 paket coklat! Boleh makan. 🤤

Coklat boleh makan...😋😋😋

100 paket coklat forrero rocher

Sy rsa sy akn pilih coklat 😋

dua2 xnak. Nak duit je. hahhaa