Sensitif Tak Masa Pregnant?

Morning.. Sya dah 10 weeks 2 days.. Pregnant anak ke 2 ni mood tak baik, mual, mls & sensitif.. Ada tak mommy kat sni mcm tu?? Cepat marah, cepat terasa siap Benda kecil pun blh nangis ?.. Stress la kdg ssh tdor ? pregnant anak ke 2 mmg susah sikit?

1 Balas

Hi Morning puan ☺️ Min dulu pon macam tu jugak tapi tu lah orang tua tua kata setiap anak ni pembawakan dia lain lain puan. Agak agak moody ke apa cuba asingkan diri sebentar dari semua benda ☺️