Mood Swing

Week 37 day 6..mood swing.. Saya cepat marah dan sensitif.. Orang tanya khabar pun boleh rasa rimas ? masa awal2 pregnant mood tak la kelaut sangat macam sekarang ni.. Kesian juga dengan orang sekeliling... Hahahaha ada yang pernah alami mcm saya?

5 Balas

Mungkin perasaan sis dh bercampur bimbang jugak kot. Maklumlah dh dekat nk bersalin dah tu. Apapun manage good mood sebaiknya ya. Good luck😊

sama... saya delete terus soc media dan tukar nombor terus. tak tahu kenapa tanpa sebab.

yes..me.. feel annoyed all the time starting 3 weeks before i gave birth.😅

5y ago

Lol.. Kadang husband jd mangsa 🤭

tenang sis. tarik nafas ahahahaa. 🤣🤭

Sama 😂