Mood berpantang

Hi mommies, nak tanya sikit la. Kita ni time berpantang mmg mudah emosi ke? Selama ni saya tak macam ni pun tapi saya jadi cepat marah, cepat nak emosi bila ada benda yg tak kena 🥲

1 Balas

ye sis..hormon tak stabil..sis kena luahkan kalau ada yg tak kena..kalau boleh sis cari masa tenangkan fikiran skjap..cuba tgk wajah baby mse dia tgh tdo..fikir yg baik2 je sis..tak salah pun kalau nak menangis masa ni..lps puas nangis pasti kita rasa lega