Bila selalunya morning sickness start hilang.....Saya alahan teruk sgt....dah macam2 cuba...x menjadi....dh brape hari x makan nasi,asyik makan oren je....sbb kalau makan benda lain straight muntah

Morning sickness

10 Balas

Xpe. X boleh makan nasi gantikan dengan protein lain. Saya pon kalau mgandung nasi x boleh terima. 1st mgandung sye alahan smpai bulan ke 5 rasanye. Makan je muntah. Nasi dengn ikan lgsg x boleh terima. Jadi makan ayam jela and lauk lauk je. Makan sandwich ke yg boleh ganti kan nasi. Jgn stress try to enjoy. Kite tgh lalui pegalaman yg x semua org dapat rasa.