Betul atau Salah: Morning sickness ni ada hari teruk ada hari biasa je

Select multiple options
Betul
Salah

1141 respon

16 Balas

Alhamdulilah,kehamilan prtma da masok 7 bulan sgala nya d permudahkn xde morning sickness terok ii,ada muntah sikit ii,bby ok,checkup semua ok smoga proses melahir kn nti pon semua nya brjlam lncar aamin...

Sy dr mula pregnant sampai kandungan 7 bln xde morning sickness... Nk dekat beranak bru ada morning sickness ni... Siapa mcm sy..

start msuk 3 bulan baru loya2 ni melekat kt tekak...mkn mknan manis skit je melekat rasa dia smpai nk muntah...😩

Saya dri tahu Sy pregnant 12 week smpai skrg 29 week msih morning sickness..smpai berat bdan trun 6kg Dr asal...

2y ago

ye fatin..teruk btl Kali ni

Sekrang dh 8 weeks preg dpt morning sickness sangat terok smpai nak telan nasi pun payah😂

Dr mula pregnant sampai lah dh 7bulan msh lagi morning sickness 😅😅

alhamdulillah setelah 1 tahun setenga akhirnya dapat 2 garis🤣

2y ago

tahniah😍

pernah tak ibu2 scan jantina boy and then keluar2 girl ???

2y ago

pernah ... sy scan pakar , kk semua nya nmpk boy .. sekali keluar . gegirl ..😂

dah nak masuk 5 bulan..ada hari ok ada hari melepek loya

2y ago

Sama lah sy day masuk 24 week pon pagi muntah lagi..kadang perut mengeras Tu takut btul..normal ke mcm ni..

moga selamat semuanya smpai ke bersalin