Sakitnyaa belakanggg

Morning mommies, nak tanya mmg normal ke sakit belakang bila bangun tidur n lagi sakit bila baring atas carpet, bila nak bangun tu 😭😭😭 mcm patah sume blkg ni sakitnye.... saya baru 14w3d kan baru lgi 😢😢

24 Balas

Sama dgn sy sis.....start dr awal pregnant lg mmg sakit pinggang rasa nk patah jer..... lenguh sgt2 smpai rasa ke peha dgn betis....sy klau tido bantal tinggikan sedikit lepas tu sendal bantal dekat pinggang...baru rasa okay