Angin badan

Hi Mommy , kat sini siapa yg bdn dia byk angin ..bila mlm ja tak selesa nak lena sebab angin satu bdn .. tips utk hilangkan angin bdn mcm mana ye 😭 selalu mkn sikit je sbb tkot punca mkn byk jd angin

2 Balas

pastikan dlm pantang ni...pakai stokin stiap masa dan pakai minyak angin y panas...mcm baby jgk...tapak kaki n perut..lpas tu,mandi pakai la air suam..makan sikit tp kerap...lpastu g la ngurut badan..

1y ago

igtkn dh branak🤣🤣..kalau blum branak minum air halia jealaa..blh buang angin dlm bdn..adoii..

sy minum nestum suam sblm tido..klau x mnum smpai ke pg kembong perut