Ilutkan dah 7minggu 4 hari tapi takut nak bercheck utk ke dua kali sbb penah miscarriage.

Hi momzy , esok saya scan utk kedua kali . Harap semua bejalan dengan lancar dan elok2 . Saya nervous sbb saya takut sejarah berulang lagi . 🥹 pray for me everything will be okay utk kandungan saya kali ini .

2 Balas

everything will be okay for you ya sis. may god grant you ease of heart.. jgn risau ya. kita hanya boleh berdoa. saya faham sis takut, saya pun takut juga. saya pun masih di awal pregnancy, dan saya pun ada sejarah gugur baru 6 bulan lepas. risau saya hilang sikit bila dpt bagi supportive words kt org2 mcm sis, mcm kita. esok, sis tahan sikit kencing ya..sblm scan tu, atau minum air byk2 kalau dah terkencing tu. supaya senang sikit doktor nak nmpk kantung tu hehe. semoga kandungan sis menjadi kali ni dan membesar dgn baik ya 😊

Don’t worry mommy, I pray that your pregnancy journey this time will be as you hoped for! May God protect your pregnancy and bless you with a beautiful baby ❤️