Scan

Nk tanya, 4week boleh scan x? Nampak x klau scan? Sbb sebelum ni ada sejarah ectopic.. Takut berulang.. Ada x yg penah scan 4 week?

4 Balas

Saya pn ada sejarah ectopic. Saya dh scan 4w tak nmpak kantung dlm rahim tpi doktor bgthu nmpak mcm ada titik hitam dlm rahim. Doktor mntak dtg minggu dpn(5w) tgk ada tak kantung. Kalau tak nmpak jgak guna TVS scan.

Awal sgt sis 4w, ada setengah org nampak ada setengah org tak nampak. Kalau tak nampak kita jd down, better biar dulu

4w awl sgt sis.. Slalu 6w n above tu pun nmpk kantung jer

awal sgt tu